Praat met een haargroei specialist: 036-7440482

Gentle Shampoo

Reinig en bereid uw haar en hoofdhuid voor

Lees de beoordelingen Schrijf een beoordeling
asdas
€ 12,95

Description

Details

Viviscal Haarverzorgingsprogramma

Gentle Shampoo

Dagelijkse stress, hormonale wijzigingen, slechte voeding, menopauze, postpartum, genetica en schade veroorzaakt door het milieu of overmatig stileren kunnen de gezondheid van uw haar beïnvloeden en aanleiding geven tot overmatige haarbreuk of haarverlies. Het is daarom belangrijk te verzekeren dat het haar en hoofdhuid gezond, geconditioneerd en gevoed worden om de ideale omgeving voor gezonde haargroei te handhaven.

Hier bij Viviscal begrijpen we je haar. Het Viviscal Haargroeiprogramma verschaft een variëteit van manieren om uw haar van binnenuit en andersom te voeden. Een propere en geconditioneerde hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Viviscal Gentle Shampoo werd wetenschappelijk geformuleerd om voorzichtig je haar te reinigen je hoofdhuid te exfoliëren en op die manier wordt een ideale omgeving gecreëerd voor sterkere en gezondere haargroei.

99% afgeleid van natuurlijke stoffen*, Viviscal Gentle Shampoo is vrij van SLS/SLES voor milde en doeltreffende reiniging met minder zeepsop dat het vernieuwingsproces van de haarcellen beïnvloedt. Viviscal Gentle Shampoo is ook vrij van parabenen en kunstmatige kleuren en geuren. Het unieke extract van meerdere fruitsoorten exfolieert voorzichtig de hoofdhuid om dode huidcellen te verwijderen terwijl panthenol de hoofdhuid conditioneert en je haar helpt sterk en gezond te blijven.

Het Viviscal haarverzorgingsgamma voedt je haar van binnenuit (Viviscal Maximum Strength dieetsupplementen) en bereidt de hoofdhuid voor (Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner).

Waarom Viviscal Gentle Shampoo?

99% afgeleid van natuurlijke stoffen*

Vrij van SLES/SLS en parabeen

Geen kunstmatige kleuren, geuren of mineraaloliën

Helpt bij het creëren van een ideale omgeving voor gezonde haargroei

Extract van meerdere fruitsoorten exfolieert voorzichtig de hoofdhuid om dode huidcellen te verwijderen

Panthenol conditioneert de hoofdhuid en helpt je haar sterk en gezond te blijven

Geschikt voor dagelijks gebruik en alle haarsoorten met inbegrip van droog, beschadigd, kleurbehandeld, fijn en dun haar

Natuurlijke bronnen verwijst naar het percentage van deze shampoo dat d.m.v. ingrediënten is gecreëerd die via natuurlijke startbronnen worden voorbereid.

Houd ongeveer 30 dagen aan wanneer dit volgens de aanwijzingen wordt gebruikt afhankelijk van de frequentie van gebruik.

Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het in je haar en hoofdhuid. Goed spoelen en herhalen indien nodig (de tweede shampoo produceert meer zeepsop).

Vervolg met de Viviscal Moisturising Conditioner voor ultralichte gladheid en controle met de rest van het Viviscal Haarverzorgingsprogramma: Viviscal supplementen en Viviscal Moisturising Conditioner.

VRIJ VAN parabenen, SLS, SLES, kunstmatige kleuren en geuren, mineraaloliën.

Opgelet: Gebruik enkel volgens instructies. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien contact optreedt, spoelen met water. Houd buiten het bereik van kinderen.

Handleiding & Ingrediënten

Handleiding & Ingrediënten

Aqua, cocamidopropyl betaïne, coco-glucoside, natriumlauroylsarcosinaat, citruszuur, ammoniumlaurylsulfaat, natriumchloride, PEG-120 methyl-glucose-dioleaat, glycerine, vaccinium myrtillus fruitextract, PEG-150 pentaerythrityl-tetrastereaat, panthenol, saccharum officinarum extract, natriumbenzoaat, PEG-6 caprylische/caprische glyceriden, acer saccharum extract, citrus aurantium dulcis fruitextract, citrus medica limonum fruitextract, lavandula angustifolia bloemolie, linalool, benzoëzuur.

200 ml 6,7 fl.oz.

Beoordelingen

Reviews

As seen in

5 sterren beoordelingen van Viviscal gebruikers


5 Star Reviews

"Ik ben helemaal overtuigd door Viviscal. Mijn haar is veel dikker geworden en mijn kapper heeft me verteld hoezeer het verbeterd is!"