Praat met een haargroei specialist: 036-7440482

Gentle Shampoo

Reinig en bereid uw haar en hoofdhuid voor

Lees de beoordelingen Schrijf een beoordeling
asdas
€ 12,95

Description

Details

Viviscal Haarverzorgingsprogramma

Gentle Shampoo

Dagelijkse stress, hormonale wijzigingen, slechte voeding, erfelijkheid en schade veroorzaakt door het milieu of overmatig stileren kunnen aanleiding geven tot overmatige haarbreuk of haarverlies. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat het haar en de hoofdhuid gezond, geconditioneerd en gevoed worden om de ideale omstandigheden voor gezonde haargroei te handhaven.

Bij Viviscal begrijpen we uw haar. Het Viviscal Haargroei* en Haarverzorgingsprogramma verschaft verschillende manieren om uw haar van binnenuit en van buitenaf te voeden. Een schone en geconditioneerde hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Viviscal Gentle Shampoo werd wetenschappelijk geformuleerd om voorzichtig uw haar te reinigen en uw hoofdhuid te exfoliëren en op die manier worden ideale omstandigheden gecreëerd voor sterkere en gezondere haargroei.

99% afgeleid van natuurlijke stoffen*, is Viviscal Gentle Shampoo vrij van SLS/SLES voor milde en doeltreffende reiniging met minder zeepsop dat het vernieuwingsproces van de haarcellen beïnvloedt. Viviscal Gentle Shampoo is ook vrij van parabenen en kunstmatige kleuren en geuren. Het unieke extract van meerdere fruitsoorten exfolieert voorzichtig de hoofdhuid om dode huidcellen te verwijderen terwijl panthenol de hoofdhuid conditioneert en uw haar helpt sterk en gezond te blijven.

Het Viviscal haarverzorgingsprogramma voedt uw haar van binnenuit (Viviscal Maximum Strength dieetsupplementen) en bereidt het haar de hoofdhuid voor (Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner).

Waarom Viviscal Gentle Shampoo?

99% afgeleid van natuurlijke stoffen*

Vrij van SLES/SLS en parabenen

Geen kunstmatige kleuren, geuren of mineraaloliën

Helpt bij het creëren van ideale omstandigheden voor gezonde haargroei

Extract van meerdere fruitsoorten exfolieert voorzichtig de hoofdhuid om dode huidcellen te verwijderen

Panthenol conditioneert de hoofdhuid en helpt uw haar sterk en gezond te blijven

Geschikt voor dagelijks gebruik en alle haarsoorten met inbegrip van droog, beschadigd, kleurbehandeld, fijn en dun haar

"Natuurlijke bronnen"verwijst naar het percentage van deze shampoo dat d.m.v. ingrediënten is gecreëerd die via natuurlijke bronnen worden voorbereid.

Is voldoende voor ongeveer 30 dagen indien volgens de aanwijzingen gebruikt, afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt.

Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het in uw haar en hoofdhuid. Goed spoelen en herhalen indien nodig (de tweede shampoo produceert meer zeepsop).

Vervolg met de Viviscal Moisturising Conditioner voor ultra/lichte gladheid en controle met de rest van het Viviscal Haarverzorgingsprogramma: Viviscal supplementen en Viviscal Moisturising Conditioner.

VRIJ VAN parabenen, SLS, SLES, kunstmatige kleuren en geuren, mineraaloliën.

Opgelet: Gebruik enkel volgens instructies. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien contact optreedt, spoelen met water. Houd Buiten het bereik van kinderen houden.

Handleiding & Ingrediënten

Handleiding & Ingrediënten

Aqua, cocamidopropyl betaïne, coco-glucoside, natriumlauroylsarcosinaat, citruszuur, ammoniumlaurylsulfaat, natriumchloride, PEG-120 methyl-glucose-dioleaat, glycerine, vaccinium myrtillus fruitextract, PEG-150 pentaerythrityl-tetrastereaat, panthenol, saccharum officinarum extract, natriumbenzoaat, PEG-6 caprylische/caprische glyceriden, acer saccharum extract, citrus aurantium dulcis fruitextract, citrus medica limonum fruitextract, lavandula angustifolia bloemolie, linalool, benzoëzuur.

200 ml 6,7 fl.oz.

Beoordelingen

Reviews

As seen in

5 sterren beoordelingen van Viviscal gebruikers


5 Star Reviews

"Ik ben helemaal overtuigd door Viviscal. Mijn haar is veel dikker geworden en mijn kapper heeft me verteld hoezeer het verbeterd is!"