Praat met een haargroei specialist: 036-7440482

Moisturising Conditioner

Reinig en bereid uw haar en hoofdhuid voor

Lees de beoordelingen Schrijf een beoordeling
asdas
€ 12,95

Description

Details

Viviscal® Viviscal Haarverzorgingsprogramma

Moisturising Conditioner

Dagelijkse stress, hormonale wijzigingen, slechte voeding, menopauze, postpartum, genetica en schade veroorzaakt door het milieu of overmatig stileren kunnen de gezondheid van uw haar beïnvloeden en aanleiding geven tot overmatige haarbreuk of haarverlies. Het is daarom belangrijk te verzekeren dat het haar en hoofdhuid gezond, geconditioneerd en gevoed worden om de ideale omgeving voor gezonde haargroei te handhaven.

Hier bij Viviscal begrijpen we je haar. Het Viviscal Haargroei- en haarverzorgingsprogramma verschaft een variëteit van manieren om uw haar van binnenuit en andersom te voeden. Een propere en geconditioneerde hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Viviscal Moisturising Conditioner werd wetenschappelijk geformuleerd om je haar en hoofdhuid te bevochtigen en conditioneren en op die manier wordt een ideale omgeving gecreëerd voor sterkere en gezondere haargroei.

96% afgeleid van natuurlijke stoffen, Viviscal Moisturising Conditioner is een ultralichte conditioner en vrij van SLS/SLES. Viviscal Moisturising Conditioner is ook vrij van parabenen, kunstmatige kleuren en geuren. Het bevat argan- en hazelnootoliën om de hoofdhuid en haar te verzachten, voeden en conditioneren, alsook creatine om de gladheid, volume en het ‘gevoel’ van haar te verbeteren.

Het Viviscal haarverzorgingsgamma voedt je haar van binnenuit (Viviscal Maximum Strength dieetsupplementen) en bereidt de hoofdhuid voor (Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner).

Waarom Viviscal Moisturising Conditioner?

99% afgeleid van natuurlijke stoffen*

Vrij van SLES/SLS en parabeen

Geen kunstmatige kleuren, geuren of mineraaloliën

Verzacht, voedt en conditioneert het haar

Verbetert de gladheid, volume en ‘gevoel’ van haar

Ultralicht en kleurveilig

Geschikt voor dagelijks gebruik en alle haarsoorten met inbegrip van droog, beschadigd, kleurbehandeld, fijn en dun haar

Natuurlijke bronnen verwijst naar het percentage van deze conditioner die d.m.v. ingrediënten is gecreëerd die via natuurlijke startbronnen worden voorbereid.

Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen

Breng een gulle hoeveelheid aan op uw haar nadat u het met Viviscal Gentle Shampoo hebt gereinigd. Masseer voorzichtig van de wortels tot de uiteinden. Laat gedurende twee minuten de conditionerende ingrediënten indringen. Grondig spoelen.

We bevelen aan de Viviscal Moisturising Conditioner in combinatie met de rest van het Viviscal Haarverzorgingsprogramma te gebruiken. Viviscal supplementen en Viviscal Gentle Shampoo.

Opgelet: Gebruik enkel volgens instructies. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien contact optreedt, spoelen met water. Houd buiten het bereik van kinderen.

Handleiding & Ingrediënten

Handleiding & Ingrediënten

Aqua, cetearyl alcohol, PEG-7 glyceryl cocoaat, allantoïne, creatine, cetrimonium chloride, panthenol, phenoxyethanol, PEG-20 stearaat, PEG-75 karitéboter glyceriden, corylus avellana nootolie, argania spinosa pittenolie, lavandula angustifolia bloemolie, linalool, imidazolidinyl urea, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, citruszuur.

200 ml 6,7 fl.oz.

Beoordelingen

Reviews

As seen in

5 sterren beoordelingen van Viviscal gebruikers


5 Star Reviews

"Ik ben helemaal overtuigd door Viviscal. Mijn haar is veel dikker geworden en mijn kapper heeft me verteld hoezeer het verbeterd is!"