Praat met een haargroei specialist: 036-7440482

Klantenondersteuning

Wat is het Viviscal Haargroeiprogramma?

Terwijl Viviscal® Maximum Strength gezonde haargroei van binnenuit handhaaft, helpt Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner bij het creëren van de ideale omstandigheden voor gezonde haargroei van buitenaf.


Wat is Viviscal Maximum Strength en hoe werkt het?

Het Viviscal Maximum Strength Haargroeiprogramma helpt normale gezonde haargroei van binnenuit te handhaven.

Viviscal supplementen zijn wetenschappelijk geformuleerd met de belangrijke voedingsstoffen biotine en zink die bijdragen aan het handhaven een normale gezonde haargroei van binnenuit. Deze voedingsstoffen helpen het haar op natuurlijke wijze te voeden tijdens de anageenfase van de haargroeicyclus .

Viviscal supplementen bevatten ook het gepatenteerde marine eiwitcomplex AminoMar CTM dat exclusief is voor Viviscal supplementen.


Wat is Viviscal Man en hoe werkt het?

Het Viviscal Man Haargroeiprogramma helpt normale gezonde haargroei van binnenuit te handhaven. Viviscal Man is wetenschappelijk geformuleerd voor mannen die een normale gezonde haargroei willen handhaven.


Is Viviscal Maximum Strength en Viviscal Man voor iedereen geschikt?

Viviscal is geschikt voor zowel mannen als vrouwen boven de leeftijd van 18 van alle rassen en haarsoorten. Viviscal is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar, personen die allergisch zijn voor vis, en schaaldieren en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ook in verband hiermee is Viviscal niet geschikt is voor veganisten, vegetariërs en mensen die een Kosher dieet volgen.  Het is altijd raadzaam uw arts te raadplegen alvorens u een voedingssupplement neemt. Viviscal bevat geen zuivel, soja, noten, eieren, gluten of tarwe.


Wat is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor Viviscal Maximum Strength en Viviscal Man supplementen?

Neem dagelijks 2 tabletten gedurende tenminste 3-6 maanden (1 's morgens en 1 's avonds met water na het eten). Om daarna de gezonde haargroei te handhaven, neem zo nodig dagelijks 1-2 tabletten. Viviscal tabletten zijn makkelijk door te slikken. We bevelen aan Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner in combinatie met Viviscal supplementen te gebruiken.


Hoe lang zal het duren alvorens ik resultaten van Viviscal dieetsupplementen zie?

Viviscal dieetsupplementen werken in vier fasen gedurende een periode van zes maanden. Gebruikers kunnen al na drie tot vier maanden een verschil bemerken.

Niveau 1 - Haarfollikels worden gevoed door de consequente inname van voedingsstoffen en het marinecomplex in elke tablet.

Niveau 2 - Niveau 2 - dun en piekerig haar wordt versterkt door consequente voeding.

Niveau 3 - het breken en het dunner worden van het haar neemt af, normale gezonde haargroei wordt gestimuleerd.

Niveau 4 - deze haren worden sterker, gezonder en levendiger.

Niveau 5 - onderhoud - om gezonde haargroei te handhaven.


Wat zijn de belangrijkste actieve ingrediënten in Viviscal supplementen?

Viviscal Maximum Strength ingrediënten

Shark Cartilage (from AminoMar C™) 375mg, Acerola Fruit Powder 8.8mg, Horsetail Extract 248mg, Millet Extract 143mg, Vitamin C 57mg, Zinc 11mg, Biotin 120mcg, Vitamin B3 12mg, Iron 10.5mg

Viviscal Man ingrediënten

Shark Cartilage (from AminoMar C™) 377mg, Acerola Fruit Powder 10.6mg, Horsetail Extract 165mg, Millet Extract 50mg, Vitamin C 29mg, Zinc 7.5mg


Wat is de bron van Marine Eiwit in Viviscal?

De AminoMar C™ samenstelling is gepatenteerd en exclusief voor Viviscal. Daarom onthullen we dus geen precieze informatie. Als u echter een specifieke vraag hebt betreffende marine eiwit, neem dan alstublieft contact op met onze klantendienst


Wat is de functie van biotine in Viviscal Maximum Strength?

Biotine (ook bekend als vitamine H), is een wateroplosbare B-complex vitamine (vitamine B7). Biotine helpt het lichaam koolhydraten, vetten, en aminozuren te metaboliseren die belangrijk zijn als de bouwstenen van eiwit. In het kort, biotine speelt een essentiële rol in de groei van gezond haar. De Viviscal Maximum Strength formule bevat 150µg (150 microgram/.15 milligram) per supplement.


Wat is de bron van vitamine C in Viviscal Maximum Strength?

De vitamine C in Viviscal Maximum Strength is afkomstig van de acerola kers en ascorbinezuur. Het verschaft 96% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid per twee supplementen.


Wat is de soort en bron van ijzer in Viviscal Maximum Strength?

De ijzersoort in Viviscal Maximum Strength is ferro-fumara


Wat is de zinksoort in Viviscal Maximum Strength en Viviscal Man?

Zinkoxide.


Wat is gierstzaad-extract?

Gierstzaad-extract is een voedingsstof met meerdere mineralen en bevat magnesium, calcium, mangaan, tryptofaan, fosfor, vezel, B-vitaminen en antioxidanten.


Zit er iodine in Viviscal?

Ja, er is iodine aanwezig in het Viviscal supplement. De kwantiteit is minder dan 5,0 mg/kg (milligram per kg).


Kan Viviscal haar in het gezicht en/of op het lichaam veroorzaken?

De studies die op Viviscal supplementen werden uitgevoerd, hebben geen toename van de groei van haar in het gezicht en/of op het lichaam aangetoond.


Zijn er Wetenschappelijke Studies die de doeltreffendheid van Viviscal ondersteunen? 

Ja, er zijn 5 klinische studies die de doeltreffendheid van Viviscal ondersteunen - klik hier voor meer details.


Is Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner vrij van SLES/SLS en parabenen?

Ja, voor beide producten die 99% en 96% afgeleid zijn van natuurlijke stoffen.


Hoe gebruik ik mijn pilpotje?

Zorg er alstublieft voor dat u de Viviscal supplementen niet voor lange tijd in het pillendoosje bewaart aangezien oxidatie kan optreden en verkleuring van de tabletten kan ontstaan. Verwijder de tabletten uit de verpakking en bewaar deze slechts enkele dagen in het pillendoosje voor consumptie. Gooi tabletten weg die door oxidatie zijn aangetast een erg verkleurd zijn.


Waar worden Viviscal supplementen vervaardigd?

Viviscal supplementen worden vervaardigd in een GMP (Good Manufacturing Practice) goedgekeurde faciliteit in Europa


Welke soort krediet/debetkaarten accepteert u?

Momenteel accepteren we Visa en Mastercard.


Hoe lang zal het duren alvorens mijn bestelling aankomt?

Tenzij anders werd overeengekomen, levering is ex warehouse gebruiker. Alle producten zijn in principe beschikbaar vanuit de voorraad. De maximale levertijd is 21 dagen (indien de gebruiker informatie van consumenten vereist in de context van uitvoering van de contracttermijn voor levering nadat de consument het product beschikbaar heeft gesteld aan de gebruiker). Indien deze deadline overschreden wordt, zal de consument ingelicht worden en de mogelijkheid krijgen het contract zonder kost te beëindigen. Enige Betalingen worden in dit geval binnen 14 dagen na de berichtgeving aan de consument terugbetaald..


Ik zou graag mijn product terugsturen. Waar stuur ik dit naartoe?

Raadpleeg alstublieft ons teruggavebeleid door hier te klikken.


Hoeveel tabletten zitten in een doos?

Een doos van Viviscal bevat 60 tabletten. Dit is een voorraad voor 30 dagen. Neem dagelijks twee tabletten gedurende tenminste zes maanden (een 's morgens en een 's avonds met water na het eten).


Hoe lang kan ik de Shampoo 200 ml en Conditioner 200 m gebruiken?

Deze haarverzorgingsproducten werden ontworpen om gedurende een maand gebruikt te worden. Dit hangt echter af van de frequentie van gebruik en hoeveel van het product u gebruikt.


Hebt u nog vragen?

Neem alstublieft contact op met onze Klantendienst/Service op 036-7440440 en we helpen u graag.