Praat met een haargroei specialist: 036-7440482

Viviscal Maximum Strength

Voed je haar van binnenuit

Lees de beoordelingen Schrijf een beoordeling
asdas
€ 59,95

* Vereiste velden

Description

Details

Elk jaar kiest het veelgeprezen Harper's Bazaar tijdschrift zijn top huid-, lichaams- en haarproducten in hun ‘Beauty Hot 100’ prijzen. Elk product wordt het hele jaar door volkomen door hun schoonheidsexperten getest om te zien welke producten voldoen aan hun hoge normen. Er bestaan geen hardere critici dan in de schoonheidsindustrie.

Ze hebben Viviscal tot het ‘Beste Haarsupplement’ in het VK verkozen.

‘….we hebben het gebruikt en we merken het verschil– net zoals degene aan wie het aanbevolen hebben’.

Dagelijkse stress, hormonale wijzigingen, slechte voeding, menopauze, postpartum, genetica en schade veroorzaakt door het milieu of overmatig stileren kunnen aanleiding geven tot overmatige haarbreuk of haarverlies. Gezond haar groeit in een ononderbroken cyclisch patroon en als dit om enige verstoord wordt, dan kan dit de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het is daarom belangrijk te verzekeren dat uw dieet rijk is aan specifieke voedingsstoffen en mineralen.

MetViviscalkunt u genieten van het gevoel van beter haar. Met de ondersteuning van 20 jaar aan wetenschappelijk onderzoek bevatten de wetenschappelijk geformuleerdeViviscal Maximum Strengthsupplementen het exclusieve gepatenteerde AminoMar C™- dit is een rijke samenstelling van marine-extracten vermengd met andere natuurlijke afgeleide ingrediënten. Plus zink en biotine die specifiek bijdragen aan het onderhoud van gezond haar door het van binnenuit te voeden.

Het Viviscal haarverzorgingsgamma voedt je haar van binnenuit (Viviscal Maximum Strength dieetsupplementen) en bereidt de hoofdhuid voor (Viviscal Gentle Shampoo en Moisturising Conditioner).

Waarom Viviscal Maximum Strength Supplementen:

Nr. 1 meest verkochte haarsupplement in de VS*

Verkozen als het Beste Haarsupplement in het VK door het Harper's Bazaar tijdschrift

81% van de klanten zouden dit aan een vriend aanbevelen**

Bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Geschikt voor alle haarsoorten

Wetenschappelijk getest in een dubbelblind placebo-gecontroleerde studie

* U.S. IRI-data datums 15/07/12 - 14/07/

** 2014 VK & IE Klantenenquête

Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen

Aanbevolen dagelijkse dosis:

Neem 2 tabletten dagelijks gedurende tenminste 3-6 maanden (1 's morgens en 1 's avonds met water na het eten). Om daarna de gezonde haargroei te handhaven, neem zo nodig 1-2 tabletten dagelijks.

Viviscal tabletten zijn gemakkelijk in te slikken.

We bevelen aan de Viviscal Maximum Strength supplementen in combinatie met het volledige Viviscal Haargroeiprogramma te gebruiken.

Handleiding & Ingrediënten

Handleiding & Ingrediënten

Voor meer informatie, lees alstublieft onze Veelgestelde Vragen

.

Beoordelingen

Reviews

As seen in

5 sterren beoordelingen van Viviscal gebruikers


5 Star Reviews

"Ik ben helemaal overtuigd door Viviscal. Mijn haar is veel dikker geworden en mijn kapper heeft me verteld hoezeer het verbeterd is!"