Celebrities & Viviscal

Ooit het best bewaarde geheim van modellen, acteurs en schoonheidsprofessionals. Viviscal haargroei supplementen zijn tegenwoordig een bekende oplossing om de haargroei onder zowel sterren als gewone mensen te bevorderen.

Beroemdheden raden Viviscal aan

Lees wat Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Miley Cyrus en meer tegen de pers hebben gezegd over Viviscal Haargroei Supplementen.

 

Lauren Conrad

Lauren Conrad Tweemaal per dag neemt Lauren Conrad, de ontwerper van Paper Crown en LC, Viviscal's supplementen boordevol zee-extracten om het haar gezond te houden.

- US Weekly

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon "Als ik aan een film aan het werken ben, föhnen en krul ik mijn haar behoorlijk vaak, ik neem deze supplementen om het gezond te houden."

- Instyle

Miley Cyrus

Miley Cyrus "Ik neem stiekem elke avond Viviscal, ik zal niet liegen."

- E!'s Fashion Police

 

Kate Young

Kate Young "... De groei was geen schattig, zelfs om het haar tot je kin te krijgen, duurde ongeveer zes maanden. Ik nam Viviscal. In die tijd werkte ik nog steeds veel voor Vogue ... Carmen Kass nam Viviscal en vertelde me erover en het deed mijn haar sneller groeien."

- Intothegloss.com

Miranda Lambert

Miranda Lambert "Omdat mijn haar zo vaak wordt gestyled, moet ik het beschermen. Viviscal-vitamines helpen."

- US Weekly

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon "Een aantal mensen raden Viviscal aan, dus ik nam al deze vitamines ... het werkt echt, en dus tegen de tijd dat ik ging trouwen dacht ik, 'Wauw, ik heb al dat haar!"

- Live! With Kelly & Michael

 

Jessica Stam

Jessica Stam "Voor mijn haar heb ik Viviscal jarenlang ingenomen. Het werkt echt als je je eraan houdt ... Je moet het een paar maanden doen voordat het begint te werken, maar dan is het ongelooflijk hoe je haar groeit."

- Intothegloss.com

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow Gwyneth zweert bij een constante voorraad van Viviscal haargroei supplementen. "Het werkt verder dan dat. Ik wil aandelen kopen in dat bedrijf," zegt ze nadrukkelijk.

- Vogue.com

Cate Blanchett

Cate Blanchett "Ik ben begonnen door een Franse kapper die zei dat Viviscal heel goed was voor je huid, je nagels en je haar. "

- Dailymail.co.uk

 

Caroline Trentini

Caroline Trentini "Maar mijn haar is in de beste vorm ooit dankzij Julien d'Ys - hij zei me om Viviscal te nemen. Ik had vroeger zo dun haar, vanwege de genetica, maar ook omdat ik zoveel shows deed en het niet groeide. Viviscal is een wonder. Maar je moet het volhouden ... mijn haar is nog nooit zo lang geweest. Godzijdank - of, dank Julien - voor Viviscal. Ik vertel er iedereen over. '

- Entertainment Tonight

 

Rob Kardashian

Rob Kardashian "Ik knip mijn haar kort bovenop, dus op dit moment zie ik zeker dat het dikker is. Ik voel me helemaal niet onzeker. Ik draag normaal altijd een hoed, ik heb de afgelopen maand geen hoed gedragen, dus dat is een zeker teken."

- Malestandard.com
_____________________________

"Viviscal Haargroei programma zal echt je leven veranderen en ervoor zorgen dat je een volle haardos krijgt zoals ik."

- Entertainment tonight

Karlie Kloss

Karlie Kloss "Jessica Stam vertelde me over Viviscal-supplementen. Ik kocht een voorraad van 3 maanden - je neemt er één in de ochtend en één 's nachts, en letterlijk is het verschil in mijn haar als dag en nacht. Het heeft een soort zeecomplex. wat het ook is, het is verbazingwekkend."

- Intothegloss.com

© 2018 AboutOurBrands