Veel gestelde vragen

Klik op de vragen om het antwoord hiervan te zien.

 

Viviscal bevat geen medicijnen, geen hormonen en geen industriële bijproducten. Viviscal is al meer dan 15 jaar in Europa op de markt en wordt vervaardigd onder GMP-gecertificeerde omstandigheden. Volledig veilig dus.

Nee, Viviscal bevat geen Minoxidil. Viviscal is 100% natuurlijk. We raden af dat mensen die allergisch zijn voor vis, zeevruchten of Acerola, noch zwangere/ borstvoeding gevende vrouwen het product nemen zonder hun arts te raadplegen. Ook raden wij patiënten met een Seborroisch eczeem aan af te zien van het nemen van Viviscal totdat dit is genezen.

Nee, omdat Viviscal 100% natuurlijk is, conflicteert het niet met andere medicatie. Als je echter medicijnen gebruikt, is het altijd raadzaam om je huisarts te raadplegen voordat je met Viviscal begint.

Viviscal werkt in 4 fasen gedurende 6 maanden (hoewel de meeste gebruikers na slechts 3 tot 4 maanden een verschil zullen merken - in lijn met de natuurlijke haargroei cyclus).FASE 1 voedt de haarzakjes.FASE 2 versterkt en bevordert de groei van bestaand haar.FASE 3 bevordert de groei van bestaand haar waar het is vertraagd of tijdelijk is gestopt. Deze haren kunnen aanvankelijk dun en piekerig zijn.FASE 4 haar wordt sterker, gezonder en levendiger.

Viviscal heeft wetenschappelijk bewezen dat het haarverlies vermindert en de bestaande haargroei bevordert.

Wordt je haar dunner, neem dan 2 tabletten per dag gedurende minimaal 6 maanden of totdat de gewenste resultaten zijn bereikt (1 's morgens en 1' s avonds, ingenomen met water na het eten). Neem daarna, indien nodig, dagelijks 1-2 tabletten in. Viviscal tabletten zijn eenvoudig te slikken en vrijwel geurvrij. Gebruik voor de beste resultaten Viviscal Haargroei supplementen in combinatie met Viviscal Shampoo en Conditioner (alleen voor vrouwen).

Absoluut. Om te beginnen zal je haar veel sterker en gezonder zijn door een verhoogd gehalte aan bètacaroteen. Tevreden klanten van Viviscal melden ook dikker, glanzender en zachter haar. Onze klanten melden ook een verhoogde verdikking en een toename in zachtheid en handelbaarheid.

AminoMar is een gepatenteerd zeecomplex dat uitsluitend verkrijgbaar is in Viviscal haargroei supplementen. In de jaren 80 ontdekte een professor uit Scandinavië dat het geweldige haar en de huid van de Inuits (eskimo's) het resultaat waren van hun vis- en eiwitrijke dieet. Hij isoleerde de belangrijkste eiwitmoleculen in hun dieet en het was van deze oorsprong dat AminoMar werd gemaakt. Sindsdien is Viviscal beproefd en getest door clinici over de hele wereld

Viviscal haargroei supplementen zijn beschikbaar in een verpakking met 60 tabletten en een verpakking met 180 tabletten.

Je kan ons bellen op 010-3006534 om één van beide te doen. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen of nemen je bestelling op. Je kan ook online bestellen via onze webshop of ons een e-mail sturen aan info@viviscal.nl


Klantenservice

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Als officiële importeur van Viviscal hebben wij altijd alle producten ruimschoots op voorraad dus hoef je geen rekening te houden met vertraagde levertijden. Onze bestellingen worden geleverd op dinsdag tot en met zaterdag door onze vaste vervoerder PostNL. Hier vind je meer informatie over verzenden.

Viviscal.nl heeft diverse betaalmethodes zodat er altijd een geschikte methode bij zit voor je. Denk hierbij aan iDeal, Credit card, Paypal en meer. Je kan bij ons ook achteraf betalen met Afterpay. Hier kun je er meer over lezen: betalen.

Wil je graag jouw bestelling wijzigen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@viviscal.nl of telefonisch via 010-3006534.

De verzendkosten binnen Nederland, België en Luxemburg bedragen € 5,50.

Bij een besteding boven de € 30,00 zijn de verzendkosten gratis. Hier vind je meer informatie over verzenden.

Je kan een bericht sturen naar de klantenservice via info@viviscal.nl of telefonisch via 010-3006534. De klantenservice beantwoordt je vraag zo snel mogelijk.

© 2018 AboutOurBrands