Dokter aanbevelingen

Artsen zoals dermatologen en plastisch chirurgen raden vrouwen en mannen al jaren essentiële vitamines en supplementen voor de haargroei aan. Lees nu waarom top medische experts, waaronder Dr. Craig Ziering en Dr. Steven Dayan, hun patiënten jarenlang hebben verteld over Viviscal haargroei supplementen om dikker, langer en gezonder uitziend haar te laten groeien.

Haargroei experts aan het woord

Dr. Alan Bauman

dr alan bauman Dr. Bauman zei dat hij Viviscal-supplementen al jarenlang voorschrijft aan zijn patiënten, van wie velen enthousiast waren over 'glanzender, voller haar en sterkere nagels.'

- NYTimes.com

Dr. Fransesca Fusco

dr fransesca fusco "Voedingssupplementen die [zee] -extracten of biotine bevatten, kunnen ervoor zorgen dat uw haar er glanzender uitziet, minder snel breekt en langer en dikker is. Ik heb goede resultaten gezien met Viviscal"

- Allure

Dr. Leslie Baumann

Dr. Leslie Baumann "Het toevoegen van 2 tot 4 eetlepels proteïne aan uw dieet kan de groeisnelheid en kracht van uw haar en nagels verhogen. De andere optie is om Viviscal-supplementen te nemen, wat een stuk eenvoudiger is! "

- Miamiherald.com

 

Dr. Joshua Zeichner

dr joshua Zeichner "De combinatie van [zee-extracten], vitamine C, zink, biotine en niacine in Viviscal supplementen moedigt het lichaam aan om gezonder haar en dikkere lokken te produceren."

- Prevention

Dr. Mark Epstein

dr. Mark Epstein Dr. Mark Epstein van Harrison, NY's Aesthetic Medicine suggereert dat het nemen van vitamines (zoals Viviscal) die aminozuren bevatten de eiwitsynthese en uiteindelijk groei kunnen bevorderen.

- Star

Dr. Craig Ziering

Dr. Craig Ziering "Viviscal supplementen versterken en vullen vitale voedingsstoffen aan in dunner wordend haar. Het is een medicijnvrij supplement dat ik voor zowel mannen als vrouwen aanbeveel. "

- Haarchirurg

 

Dr. Gervaise Gerstner

dr Gervaise Gerstner " Een schoonheidsredacteur vertelde me dat ze Viviscal had gebruikt. Omdat schoonheid professionals elke week enorm veel producten zien, was ik meteen overtuigd toen ze zei dat het werkte dus ik heb het zelf ook gekocht. Ik begon het de eerste zes maanden twee keer per dag in te nemen en zag dramatische resultaten binnen drie tot vier maanden. Mijn haar was minder uitgedund en het was ook minder broos. Ik ga vanaf mijn 19e al naar dezelfde kapper en hij was de eerste die opmerkte hoe vol en krachtig mijn haar eruit zag.”

- Dailyglow.com (nu Everyday Health)

Dr. Glynis Ablon

dr. Glynis Ablon Viviscal supplementen zijn een prachtige aanvulling op onze middelen bij de behandeling van haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Het hebben van een medicijnvrij supplement dat effectief de haargroei bevordert, het uitvallen van de haren vermindert en mijn patiënten dikker ogend haar geeft is een innovatieve doorbraak.

- Dermatoloog

Dr. Steven Dayan

Dr. Steven Dayan "Elk jaar testen we veel producten en eerlijk gezegd maken de meeste niet zoveel uit ... Maar wauw! Viviscal was anders! Het werkte ongelooflijk goed ... "

- Plastisch chirurg

© 2018 AboutOurBrands