Over ons

Terug naar klantenservice

Viviscal.nl is de officiële importeur van Viviscal in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking.

Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden.
Viviscal.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Viviscal producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.

Viviscal

Bij Viviscal begrijpen we haar. We onderzoeken al meer dan 20 jaar haarverlies en zijn er trots op het meest onderzochte supplement voor haargroei te hebben ontwikkeld. De werkzaamheid van Viviscal voedingssupplementen wordt ondersteund door zeven klinische onderzoeken.

De complete Viviscal haargroei en haarverzorgingsprogramma's bieden verschillende manieren om je haar van binnenuit en van buiten naar binnen te voeden.

De Viviscal haargroei en haarverzorgingsprogramma's voeden het haar van binnenuit, bereiden de hoofdhuid voor en voegen volume toe. Het drugfree programma stelt je in staat om het dikkere, voller en gezonder haar te hebben dat je wenst.

Niet voor niets is Viviscal het nummer 1 verkopende haargroeisupplement in de Verenigde Staten.

Word een Viviscal verkooppunt

Als de officiële distributeur van Viviscal in Nederland, België en Luxemburg zijn wij ook de belangrijkste Viviscal groothandel dat officiële producten van Viviscal mag verkopen. Accepteer geen imitaties, spreek met ons over een partnerschap en ontvang de prijswinnende Viviscal producten voor in jouw winkel.
Stuur een mailtje naar info@viviscal.nl of kijk hier voor meer informatie.

© 2018 AboutOurBrands