Verzenden

Terug naar klantenservice

Bezorgopties

Thuisbezorgd door DHL Vandaag - Alleen Nederland

Maandag t/m Donderdag voor 23:59 besteld = morgen in huis!

Maandag t/m Vrijdag voor 10:00 besteld = vandaag in huis!

Bestel je zondag voor 23:59 of maandagochtend voor 10:00, dan ontvang je het pakket nog dezelfde dag!

De zendingen worden dezelfde dag geleverd tussen 18:00 en 22:00.
Met de Track & Trace kan je tot op een half uur zien wanneer de zending wordt geleverd.

Niet Thuis

DHL probeert je pakket altijd eerst thuis af te leveren. Lukt dit niet, dan wordt het bij de buren bezorgd of bij een DHL punt in de buurt. Van DHL krijg je een bericht wanneer het pakket ergens anders is geleverd.

Bedrijfsadres niet mogelijk

Daar DHL Vandaag de pakketten aan het eind van de dag leveren is het niet mogelijk om deze service te gebruiken voor leveringen naar een bedrijfsadres. Alle bestellingen waarbij een bedrijfsnaam is ingevuld bij het verzendadres worden automatisch overgezet op een normale DHL zending.

Thuisbezorgd door DHL - Nederland & België

Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 besteld = morgen in huis!

Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL afhaalpunt in de buurt waar het pakket gedurende 5 werkdagen afgehaald kan worden.

Niet Thuis

DHL probeert je pakket altijd eerst thuis af te leveren. Lukt dit niet, dan wordt het bij de buren bezorgd of bij een DHL punt in de buurt. Van DHL krijg je een bericht wanneer het pakket ergens anders is geleverd.

Bezorgd bij een DHL Servicepunt - Nederland & België

Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 besteld = morgen in locatie!

Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen.

Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar ons.

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland, België en Luxemburg vanaf € 30,-. Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland, België en Luxemburg: € 4,95.

Discrete verpakking

Al onze producten worden discreet verzonden. De bestellingen worden verpakt in een neutrale bruine doos. Op de verzendlabel wordt alleen de naam 'AboutOurBrands' weergegeven.

© 2018 AboutOurBrands