Verzenden

Terug naar klantenservice

 

Klik hier voor extra informatie met betrekking tot het coronavirus en onze dienstverlening

 

VOOR 17:00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

Bestel je op een werkdag voor 17:00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.
Samen met PostNL streven wij ernaar je bestelling de volgende dag te bezorgen.
Wanneer je bestelt op een zaterdag, zondag of feestdag, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.
Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, ontvang je direct een mail met daarin een bevestiging van je bestelling. Wij gaan vervolgens aan de slag om je bestelling keurig en discreet in te pakken en te versturen.

 

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland, België en Luxemburg vanaf € 30,-. Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland, België en Luxemburg: € 5,50.

 

Discrete verpakking

Al onze producten worden discreet verzonden. Ze worden verpakt in een neutrale doos, er moet altijd getekend worden bij de deur door de geadresseerde en de zendingen worden niet afgegeven bij de buren.

 

Bezorging (Track & trace code)

Zodra je bestelling door ons is verzonden, ontvang je een mail met daarin een track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen.
Op de website van onze verzendpartner PostNL kun je met de track & trace code je pakket volgen.
Je kunt dan ook online je bezorging wijzigen, nog vóór het eerste bezorgmoment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander bezorgmoment óf voor bezorging op een PostNL-locatie. Gebruik hiervoor deze link en je track & trace code.
Op deze link vind je meer informatie over het aanpassen van je bezorging.

 

Niet thuis

Als je niet thuis bent dan laat PostNL een bericht voor je achter. Zij komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met je pakket.
Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan bewaart PostNL het voor je op een PostNL-locatie bij je in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna sturen ze het terug naar de afzender.
Tip: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt. PostNL mag het pakket anders niet aan je meegeven.

© 2018 AboutOurBrands