waarom viviscal, 25 jaar onderzoek waarom viviscal, 25 jaar onderzoek

MEER DAN 25 JAAR AAN ONDERZOEK

Al meer dan 25 jaar hebben miljoenen mensen over de hele wereld de kracht van Viviscal Haargroei Supplementen ontdekt om het haar te bevorderen dat ze willen.

Vanaf het begin van de jaren negentig heeft klinisch onderzoek met Viviscal-supplementen voor haargroei een voordeel aangetoond van het leveren van belangrijke voedingsstoffen aan haarzakjes om bestaande haargroei te ondersteunen.

De werkzaamheid van Viviscal wordt ondersteund in zeven klinische studies, waaronder het meest recente dubbelblinde, placebo-gecontroleerde wetenschappelijke onderzoeksprogramma, dat uitsluitend was ontworpen om de haargroei supplementen voor vrouwen en mannen te bestuderen.

De studie toonde een statistisch significante vermindering van haaruitval en een statistisch significante toename van de haardikte en haartelling gedurende een periode van zes maanden.

Bij Viviscal onderzoeken we ook voortdurend de mening van onze klanten over onze producten. Naast enkele van de vele positieve recensies die we op www.viviscal.nl en via sociale media hebben ontvangen, zijn we verheugd te melden dat meer dan 93% van onze klanten melden dat ze Viviscal aan een vriend zouden aanbevelen.

© 2018 AboutOurBrands