ingrediënten in viviscal ingrediënten in viviscal

Hoe werkt Viviscal

Een Scandinavische professor die het Inuit-dieet bestudeerde, ontdekte dat hun geweldige haar deels het resultaat was van hun vis- en eiwitrijke dieet. Hij isoleerde de belangrijkste eiwitmoleculen uit het dieet van de Inuit en uit deze oorsprong werd AminoMar™ gemaakt.

Viviscal levert AminoMar™, een baanbrekende, gepatenteerde verbinding van mariene extracten vermengd met belangrijke ingrediënten zoals biotine, zink, vitamine C, paardestaartextract, ijzer en niacine. Deze mariene extracten bevatten ook collageen, een bron van aminozuren. Aminozuren zijn de fundamentele structurele bouwstenen van eiwitten en zijn essentieel bij de vorming van de haarstructuur.

Alleen voedingssupplementen voor mannen en vrouwen van Viviscal bevatten dit gepatenteerde AminoMar™ zeecomplex, plus een mix van belangrijke voedingsstoffen waarvan is aangetoond dat ze dikkere, vollere bestaande haargroei en verminderde haaruitval ondersteunen.

Viviscal is een klinisch bewezen oplossing voor mensen die lijden aan fijn of dunner wordend haar om dikker en voller haar te krijgen in slechts drie maanden.

Actieve ingrediënten in Viviscal

AminoMar® marine-complex
Een exclusief complex voor Viviscal-supplementen en is klinisch bewezen dat het de bestaande haargroei bevordert.

Biotine
Een in water oplosbaar vitamine B-complex dat het lichaam helpt om koolhydraten, vetten en aminozuren te metaboliseren, wat de bouwstenen van eiwitten zijn, en dus essentieel zijn voor de vorming van de haarstructuur.

Vitamine C
Een krachtige antioxidant die helpt meer ijzer in het bloed te absorberen, wat helpt bij het bevorderen van een gezonde haargroei.

IJzer
Een essentieel mineraal dat helpt bij het maken van rode bloedcellen, die zuurstof transporteren naar cellen in het lichaam, inclusief haarzakjes. Dunner wordend haar kan één van de zichtbare symptomen van bloedarmoede zijn (ijzertekort).

Zink
Bevordert de gezonde verdeling van haarzakjes. Zinkgebrek kan leiden tot verslechtering van de haarstructuur, wat haaruitval kan veroorzaken.

Paardestaart plantenextract
Met van nature voorkomend silica, helpt om de haarsterkte te behouden,heeft een ontstekingsremmend effect en verhoogt de circulatie in de hoofdhuid. Paardenstaart extract maakt de haar follikels dikker en sterker.

Vlaszaadextract
Is een goede bron van omega-3 vetzuren voor een gezonde haargroei en helpt ook haaruitval te voorkomen.

Ga voor de volledige lijst met ingrediënten naar de productpagina's.

Haarverzorgingsregime

Vul je haargroeireis aan met een regime van haarverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om voller, gezonder uitziend haar te bevorderen. Deze producten hebben het volgende aangetoond:

© 2018 AboutOurBrands