Ingrediënten in Viviscal

Het geheim van Viviscal voedingssupplementen

Alleen Viviscal-voedingssupplementen bevatten het gepatenteerde AminoMar®-zeecomplex, plus een mix van essentiële voedingsstoffen die het dunner wordende haar voeden en de bestaande haargroei van binnenuit bevorderen. In de jaren 80 ontdekte een Scandinavische hoogleraar die de Inuits (eskimo's) bestudeerde dat hun geweldige haar en huid het resultaat was van hun vis- en eiwitrijke dieet. Hij isoleerde de belangrijkste eiwitmoleculen uit het dieet van Inuits en, van deze oorsprong, werd AminoMar gemaakt. Sinds de ontdekking van de professor is Viviscal wereldwijd beproefd en getest.

Actieve ingrediënten in Viviscal:

 • AminoMar® marine-complex
  Een exclusief complex voor Viviscal-supplementen en is klinisch bewezen dat het de bestaande haargroei bevordert.
 • Vitamine C
  Een krachtige antioxidant die helpt meer ijzer in het bloed te absorberen, wat helpt bij het bevorderen van een gezonde haargroei.
 • Zink
  Bevordert de gezonde verdeling van haarzakjes. Zinkgebrek kan leiden tot verslechtering van de haarstructuur, wat haaruitval kan veroorzaken.
 • Paardestaart plantenextract
  Met van nature voorkomend silica, helpt om de haarsterkte te behouden.
 • Vlaszaadextract
  Is een goede bron van omega-3 vetzuren voor een gezonde haargroei en helpt ook haaruitval te voorkomen.

Ga voor de volledige lijst met ingrediënten naar de productpagina's.

viviscal aminomar C complex

Complete haarverzorgingsprogramma's

Naast Viviscal voedingssupplementen, die haar van binnenuit voeden, bevatten de medicijnvrije Viviscal haargroei en haarverzorgingsprogramma's cosmetische ingrediënten die de hoofdhuid voorbereiden en volume toevoegen.

© 2018 AboutOurBrands