Viviscal reviews

Overal ter wereld gebruiken mensen de klinisch bewezen Viviscal voedingssupplementen om het dikkere en vollere haar te bereiken dat ze verlangen. In de VS is Viviscal het best verkochte supplement voor haargroei en ook in Europa duurt dit niet lang meer. Hoor verhalen van deze echte gebruikers en je zult begrijpen waarom 93% van de Viviscal-klanten het zou aanbevelen aan een vriend.

Lissa

"Ik zou elke dag in de spiegel kijken en denken: 'Waar gaat mijn haar naartoe?' Nu, met Viviscal, ben ik absoluut blij met mijn haar."


Viviscal Extra Strength gebruiker

Zoals veel vrouwen, toen bij Lissa de menopauze begon, merkte ze dat haar haar dunner werd en uitviel. Ze wist dat haar stressvolle baan als advocaat ook een factor was, maar dat haar stressniveau niet snel zou gaan dalen. Jarenlang heeft ze het gewoon geaccepteerd ... totdat ze over Viviscal las. Ze merkte snel resultaten op en zei: "Mijn haar is elke maand beter en beter geworden!" Nu, kijkend naar haar oude foto's, zegt ze: "Ik ben vergeten hoe erg het was." Zoals zo velen van ons, zegt Lissa: "Als ik een goede haardag heb, ben ik super zelfverzekerd." Lissa T.

Lissa is blij

Samantha

"Je hebt geen idee hoe dankbaar ik ben aan mijn dermatoloog voor het aanbevelen van Viviscal. Wanneer mensen me vragen naar mijn haar, vertel ik ze mijn geheim: 'Viviscal, tweemaal per dag!' "


Viviscal Extra Strength gebruiker

Op een dag onder de douche was Samantha geschrokken toen ze zag dat haar lange, kastanjebruine haar in bosjes uitviel. Ze huilde bij de gedachte dat ze het enige zou verliezen waar ze misschien ijdel over zou zijn: haar haar. Ze zocht veel advies en haar dermatoloog beval Viviscal Extra Strength aan. Een jaar later was het haarafval van Samantha afgenomen, haar haar voelde sterker aan en zag er glanzender uit, en ze had helemaal geen breuk. Haar dermatoloog zag een duidelijk verschil in de hoeveelheid haar die uitviel. "Ik raad Viviscal voortdurend aan," zegt ze, "vooral voor mensen met dunner wordend haar." Samantha K.

samantha is blij

Adrienne

"Vandaag is mijn haar sterker, dikker, gezonder dan voorheen. Ik raad Viviscal aan aan iedereen die een bewezen, medicijn vrij alternatief voor een gezondere haargroei wil. Bedankt Viviscal! "


Viviscal Extra Strength gebruiker

Zes en een half jaar geleden viel Adrienne's haar uit en toen het terug groeide, merkte ze dat het anders was. Ze dacht dat het kwam door de enorme hoeveelheid warmtestyling die ze deed met föhns, kammen en strijkijzers. Maar zelfs na het verminderen van haar warmtestyling, voelde haar haar nog steeds dun en zwak aan. Een dag nadat ze een video over Viviscal op YouTube had bekeken, besloot ze het te proberen. Na drie maanden was het haar op de achterkant van haar hoofd merkbaar dikker. "Ik was super enthousiast!" Zegt ze. "Ik ben dol op dit product!" Adrienne M.

Adrienne is blij

Christina

"Viviscal voedt dunner wordend haar met essentiële voedingsstoffen. Het is een drugsvrije voedingssupplement, ideaal voor zowel mannen als vrouwen."


Viviscal Extra Strength gebruiker

Een paar jaar geleden merkte Christina dat haar haar uitvloog en uitdunnende plekken op haar hoofdhuid. Ze had altijd mooi haar gehad, maar opeens keek ze in de spiegel en dacht: "Wie is deze persoon?" Ze was verwoest maar weigerde op te geven. Ze probeerde veel producten, maar niets hielp. Toen zag ze Viviscal Extra Strength op tv. Ze was verbaasd over haar resultaten binnen slechts een paar korte maanden. Haar kapper kon het niet geloven, en evenmin kon haar man of haar familie. Ze zegt dat ze nooit zou stoppen met Viviscal. "Ik ben zo dankbaar voor uw product. Ik houd van Viviscal! "Christina M.

Christina is blij

Jessica

"Iedereen die mij kent, kan getuigen dat ik geobsedeerd ben door gezond, glanzend, mooi haar. Viviscal heeft mijn haar zijn glans teruggegeven."


Viviscal Extra Strength gebruiker

Na haar kinderen te hebben gehad, zegt Jessica dat haar lange, gezonde haar waarvan ze hield nooit meer terugging zoals het vroeger was. Toen ze in een tijdschrift over Viviscal las, besloot ze het eens te proberen. Na drie maanden had ze nieuwe haargroei. Nu laat ze haar haar groeien tot haar pre-baby lengte en het is al aanzienlijk gegroeid in slechts een paar maanden. "Niet alleen de groei is indrukwekkend," zegt ze, "maar de glans ook, en ik heb bijna geen vliegreizen." Jessica V.

Jessica is blij

Patty

"De gedachte mijn haar te verliezen was verwoestend. Viviscal is de oplossing voor het hebben van dikker, voller haar. "


Viviscal Extra Strength gebruiker

Patty was kapot van het ontdekken van haar dunner wordende, afbrekende en kapotte haar. Binnen enkele maanden na het starten van Viviscal had Patty merkbare haargroei in de voorheen dunner wordende delen rond haar haarlijn en was haar haaruitval aanzienlijk afgenomen. "Zelfs de vrouw die mijn haar kleurt, merkte op dat mijn haar dichter is", zegt ze. Nu beveelt Patty Viviscal aan aan vrienden en kennissen die commentaar geven op haar haar. Ze zegt: "Dit is het beste product op de markt voor haargroei *! Ik houd van Viviscal. Ik zal altijd Viviscal nemen!" Patty B.

Patty is blij

Connie

"Ik voel gewoon een groot gevoel van opluchting", zegt ze. "Ik zal nooit meer stoppen met Viviscal."


Viviscal Extra Strength gebruiker

Enkele jaren geleden merkte Connie dat ze grote hoeveelheden haar verliest wanneer ze doucht en haar haar droogt. Haar kapper merkte op en gaf er commentaar op. Ze had een dunner wordende plek op haar voorhoofd ter grootte van een nikkel en het werd erger. Connie wist dat ze stress had in haar leven, maar dat had haar nooit eerder zo haar laten afschudden. Ze las over Viviscal en voelde dat ze niets te verliezen had, en alles te winnen, als het werkte. "Voor het eerst in 30 of 40 jaar, heeft mijn kapper opnieuw een dunschaar op mijn haar gebruikt. Ik was absoluut weggeblazen. Maar zo goed werken Viviscal-supplementen! "Connie H.

Connie is blij
© 2018 AboutOurBrands