Over viviscal Over viviscal

Bewezen om te groeien

bij het merk ViviscalTM krijgen ze haar. Maar ze begrijpen ook hoe het is om het te verliezen. Al meer dan 25 jaar, en met miljoenen verkochte dozen, hebben ze mensen geholpen bestaande haargroei te ondersteunen om hun zelfvertrouwen op te bouwen. Het verhaal van het merk Viviscal begint bij de zee. Een Scandinavische onderzoeker ontdekte dat een sleutel tot vol, gezond haar te vinden was in mariene eiwitten die in Inuit-diëten voorkomen. Onderzoekers isoleerden voedingsstoffen uit het Inuit-dieet en creëerden één krachtige pil. Een pil die, wanneer tweemaal daags ingenomen, dunner wordend haar voedt.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het AminoMarTM-collageencomplex in Viviscal-haargroeisupplementen dunner wordend haar voedt en bestaande haargroei bevordert. Bovendien bevatten Viviscal-haargroeisupplementen andere belangrijke vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor de gezondheid van het haar. Dit alles in een krachtige, makkelijk in te nemen pil. Viviscal haargroeisupplementen pakken de wortel van gezond haar aan met ingrediënten die het haar helpen voeden om voller en dikker haar te krijgen.

Jij bent onze drijfveer

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om je haar te verliezen. Als je eenmaal merkt dat het gebeurt, is het onmogelijk om het ongedaan te maken. Je probeert nieuwe kapsels om het te verdoezelen. Je ziet strengen in de afvoer of op de kussensloop en je vraagt je af of het erger wordt. Of dat het ooit stopt.

Wij geloven dat haar een onderdeel is van wat jou tot jou maakt. We zijn hier om hoop te bieden. Hoop in de vorm van een bewezen oplossing – het merk Viviscal.

Naast klinisch onderzoek zijn de succesverhalen die julile hebben gedeeld wat ons beweegt. Zien dat je het gezonde, mooie haar terugkrijgt dat je je hele leven hebt gehad - door de ups en downs - dat is waarom we hier zijn.

© 2018 AboutOurBrands