Haargroei supplementen van Viviscal

Viviscal haargroei supplementen man en vrouw Viviscal haargroei supplementen man en vrouw

De haargroei supplementen van Viviscal versterken het haar en bevorderen de haargroei van binnenuit. Ideaal als je last hebt van haaruitval of dunner wordend haar. De Viviscal supplementen bevatten de beste vitamines en mineralen die haargroei bevorderen. We maken uitsluitend gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Denk aan biotine, vitamine C, ijzer, vlaszaadextract en paardenstaartextract. Andere belangrijke vitamines om je haargroei te stimuleren zijn: vitamine A, vitamine B en vitamine D.

Wil jij je haar laten groeien en versterken op een gezonde manier? Bekijk ons aanbod haargroei supplementen voor zowel mannen als vrouwen. Voor 23:30 besteld = morgen in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

12 24 36

De oorzaken van haaruitval of dun haar

Heb je last van haaruitval of dunner wordend haar? Dan is het allereerst goed om de oorzaak van haaruitval te onderzoeken. Heb je bijvoorbeeld regelmatig stress? Heb je een ongezond voedingspatroon? Style je je haar vaak met hitte? Deze zaken kunnen een gezonde haargroei in de weg staan. Het kan ook voorkomen dat je kampt met een tekort aan vitamines. Om je haargroei te bevorderen, is het daarom verstandig om extra vitamines en mineralen in te nemen. Bijvoorbeeld in de vorm van haargroei supplementen van Viviscal.

Hoe werken de haargroei tabletten van Viviscal?

Viviscal haargroei tabletten voeden het haarzakje van binnenuit. Ze bevatten essentiële voedingsstoffen die je haargroei bevorderen. De Viviscal-formule is gestoeld op meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Ons geheim voor gezonde haargroei? Dat is het gepatenteerde AminoMar®-zeecomplex, inclusief een mix van essentiële vitaminen en mineralen. De haargroei tabletten doen hun werk in vier fasen:

  • Fase 1 | Het haarsupplement voedt het haarzakje van binnenuit.
  • Fase 2 | Het bestaande haar wordt sterker en de haargroei wordt bevorderd.
  • Fase 3 | Het haar dat is gestopt met groeien wordt bevorderd.
  • Fase 4 | Het haar is merkbaar sterker, gezonder en levendiger.

Lees meer over hoe Viviscal werkt >

Gebruiksaanwijzing

Voor het meest optimale resultaat neem je twee haargroei supplementen per dag - één ‘s ochtends en één ‘s avonds. En dit gedurende 3 tot 6 maanden. Neem de supplementen in met water, bij voorkeur net na een maaltijd. Let op dat je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijdt.

Haar supplementen tegen haaruitval bij mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen verliezen 100 tot 150 haren per dag. Dat is volkomen normaal. Heb je echter last van (overmatig) haaruitval? Dan kunnen de Viviscal haar supplementen tegen haaruitval je helpen. De Viviscal-formule bevat een mix van essentiële voedingsstoffen die dun haar voedt en haargroei van binnenuit bevordert. We bieden pillen voor haargroei bij zowel mannen als vrouwen. De haargroei supplementen voor mannen bevorderen de haargroei en haardikte. En ook de haargroei tabletten voor vrouwen zorgen voor een volle, gezonde en glanzende bos haar.

Shampoo, conditioner en pillen voor haargroei

Droom je van een gezonde en volle coupe? Combineer de supplementen dan met de Viviscal shampoo, conditioner en elixer voor het meest optimale resultaat. Viviscal is geschikt voor alle haartypen en is bewezen effectief volgens 7 klinische onderzoeken. Benieuwd naar het effect bij anderen? Bekijk een aantal voor- en na-resultaten.

Online haargroei supplementen kopen van Viviscal

Wil je voordelig de haargroei supplementen kopen van Viviscal? Bekijk het aanbod en plaats jouw bestelling online. Voor 23:30 besteld = morgen in huis. Probeer en ervaar het verschil!

© 2018 AboutOurBrands