Blog

 1. Cathy werd kaal door chemotherapie

  Haarverlies door chemotherapie

  Voor vrouwen die worstelen met kanker en chemotherapie moeten ondergaan, zou haaruitval het laatste moeten zijn waar ze zich zorgen over maken. Voor de Britse Cathy markeerde het plotseling kaal worden echter het ‘meest verwoestende en laagste punt van haar ziekte’.

  Lees meer »
 2. Is bleken schadelijk voor je haar?

  De schadelijke gevolgen van haren bleken

  Je haar bleken kan verslavend zijn. Het is immers leuk om je haarkleur te veranderen en highlights toe te voegen om een frisse look te houden. Maar hoe leuk het ook is, bleken is in potentie de meest schadelijke van alle kleurmethoden.

  Lees meer »
 3. Anticonceptie en haaruitval

   Waarom haar kan uitvallen bij gebruik anticonceptie

  Een kindje krijgen is een mooi geschenk, maar dan wel graag op het juiste moment. Om een zwangerschap nog even uit te stellen, bestaat er sinds de jaren zestig anticonceptie zoals we dat vandaag de dag kennen. Nadelig effect bij het gebruik van ‘de pil’ is echter haaruitval. Hoe ga je hiermee om?

  Lees meer »
 4. Cowboys & Indianen: Wie won de shampoo-race?

   Cowboys & Indianen haardracht

  Wie cowboys en indianen -twee gezworen vijanden- naast elkaar zet en focust op de manier waarop ze zich presenteren, komt tot een opmerkelijke conclusie. Het voorkomen was tijdens duels een stuk belangrijker dan tot nu toe werd gedacht. Een van de belangrijkste wapenfeiten: het haar!

  Lees meer »
 5. 6 manieren om haaruitval te voorkomen

  Bezorgd over haaruitval? Je bent niet de enige! Naar schatting ervaart bijna 50% van de vrouwen op een bepaald moment in hun leven merkbaar haarverlies. Vermoedt je ook met dit probleem te kampen te hebben, overleg dan met je huisarts over mogelijke oorzaken. In de tussentijd kun je deze methoden proberen om haaruitval te stoppen en te voorkomen.

  Lees meer »
Posts loader
© 2018 AboutOurBrands