Blog

 1. Daar is toch wel een pilletje voor?

  vitaminen en supplementen voor sterk haar

  Vitaminepillen zijn er in alle soorten en maten. Voor een gezondere huid, tegen bescherming van Uv-straling, een goede werking van het zenuwstelsel of voor de opbouw en afbraak van eiwitten en vetten. Hoe goed je je lichaam ook verzorgt, we zijn snel geneigd om ons haar daarbij voorbij te lopen. Sterkere wortels, steviger haar en een natuurlijke glans, daar is toch ook wel een pilletje voor?

  Lees meer »
 2. Zo verslaat je haar de winter

  haartips voor de winter

  Op 25 oktober gaat de wintertijd weer in en dat is dit jaar mogelijk voor het laatst. Het Europees Parlement beslist namelijk in maart of we dat uurtje extra slaap definitief afschaffen. Wat wel hetzelfde blijft zijn de koude temperaturen en de schade die het je hoofdhaar kan toebrengen. Er zijn gelukkig manieren om de donkere maanden veilig door te komen.

  Lees meer »
 3. Visolie en de voordelen voor je haar

  Visolie van Viviscal

  Visolie staat bekend om zijn hart-gezonde ingrediënten, maar wist je dat er ook voordelen kunnen zijn aan het nemen van visolie voor haargroei? Een slecht dieet zonder gezonde vetten kan leiden tot vertraagde haargroei of zelfs haaruitval. Visoliesupplementen zijn een uitstekende bron van gezonde vetten ter ondersteuning van gezonde haarzakjes.

  Lees meer »
 4. 3 smoothie recepten voor supergezond haar

  smoothie recepten van ViviscalKunnen gezonde smoothies de haargroei bevorderen? Geef je ochtendroutine een boost met een smoothie met vitamines en mineralen die de gezondheid van het haar bevorderen! Lees deze 3 recepten om je Viviscal haargroeisupplementen kuur optimaal te ondersteunen. Succes verzekerd!

  Lees meer »
 5. Beste kapsels voor elk gezicht

  beste kapsels voor elk gezicht met Viviscal

  Om het meest flatterende kapsel voor jou te vinden, is het belangrijk om de vorm van je gezicht te kennen. Deze eenvoudige gids kan je helpen bij het vinden van de juiste snit om je gezichtsvorm perfect aan te vullen.

  Lees meer »
Posts loader
© 2018 AboutOurBrands