Blog

 1. 87 jaar inspiratie voor prachtvrouwen

  Giorgio Armani is inspiratiebron voor prachtvrouwen

  Volgende maand hoopt Giorgio Armani 87 jaar oud te worden. Wie echter denkt dat de Italiaanse modeontwerper al lang en breed achter de geraniums te vinden is, heeft het mis. In 2025 bestaat zijn modemerk 50 jaar en dat jubileum wil hij koste wat kost meemaken. De flamboyante zakenman geldt als een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de prachtvrouw van vandaag.

  Lees meer »
 2. Hoe kies je de beste kleur voor dunner haar?

  Haarkleur bedekt kale plekken

  Haar dat dunner wordt is geen pretje, maar er zijn manieren om het toch voller te laten lijken. Een mogelijkheid is om de kalende plekken te bedekken met hairfibers, maar in de beginfase is kleuren ook een optie. Wij vertellen hoe je tot de juiste kleurkeuze voor voller ogend haar komt.

  Lees meer »
 3. Hoe vaak moeten mannen hun haar knippen?

  Kappersbezoek hangt af van haarlengte

  Ben jij klaar voor een nieuw kapsel? Met de zomer in aantocht, is het ’t perfecte moment om een van de meest populaire kapsels te proberen. Vraag je je af wat er in de mode is en wat het beste past bij jouw model? Wij helpen je verder! Een ding staat vast: lengte en leefstijl zijn allesbepalend.

  Lees meer »
 4. Op je falie voor frunniken

  Haaruitval door frunniken

  Bijna iedereen speelt met het haar. Plukken, cirkeltjes maken, soms merken we zelfs niet eens dat we het doen. Maar wat geeft het? Het kan toch geen kwaad? Toch stellen we je de vraag: kan het veelvuldig aanraken van je haar kaalheid of dunner wordend haar veroorzaken?

  Lees meer »
 5. Hoe fout is de term 'normaal haar'?

  Goede verzorging beloont je met gezond haar

  Deze week maakte Unilever bekend de term ‘normaal haar’ te schrappen van haar producten. Maar wat is dat eigenlijk, normaal haar? En wat kan eraan bijdragen dat je niet meer met een ‘normale’ coupe rondloopt? Wij doken voor je in de materie.

  Lees meer »
Posts loader
© 2018 AboutOurBrands