Blog

 1. Visolie en de voordelen voor je haar

  Visolie van Viviscal

  Visolie staat bekend om zijn hart-gezonde ingrediënten, maar wist je dat er ook voordelen kunnen zijn aan het nemen van visolie voor haargroei? Een slecht dieet zonder gezonde vetten kan leiden tot vertraagde haargroei of zelfs haaruitval. Visoliesupplementen zijn een uitstekende bron van gezonde vetten ter ondersteuning van gezonde haarzakjes.

  Lees meer »
 2. 3 smoothie recepten voor supergezond haar

  smoothie recepten van ViviscalKunnen gezonde smoothies de haargroei bevorderen? Geef je ochtendroutine een boost met een smoothie met vitamines en mineralen die de gezondheid van het haar bevorderen! Lees deze 3 recepten om je Viviscal haargroeisupplementen kuur optimaal te ondersteunen. Succes verzekerd!

  Lees meer »
 3. Beste kapsels voor elk gezicht

  beste kapsels voor elk gezicht met Viviscal

  Om het meest flatterende kapsel voor jou te vinden, is het belangrijk om de vorm van je gezicht te kennen. Deze eenvoudige gids kan je helpen bij het vinden van de juiste snit om je gezichtsvorm perfect aan te vullen.

  Lees meer »
 4. Roos en haarverlies

  man met roos voor gebruik Viviscal

  Haaruitval door roos is een zorg voor veel mensen. Ontdek hoe je roos kunt verbeteren en haaruitval kunt voorkomen.

  Lees meer »
 5. Voeding voor gezond haar

  gezond eten

  We weten nagenoeg allemaal wat te vermijden om haarbreuk te voorkomen, maar weet je welke voedingsmiddelen een goede haargroei ondersteunen?

  Lees meer »
Posts loader
© 2018 AboutOurBrands