After-Summervibes met Viviscal

We genieten nog even van het laatste restje zomer én de start van de herfst. Ook dan zijn er namelijk nog flink wat zonuren te pakken. Feel the perfect after-summervibes met onze tips om je haar de meest strakke look, feel en verzorging te geven. Ook als je hinder ondervindt van storende factoren, zoals haaruitval, bestaan er mogelijkheden om er op je best uit te zien. Laat dat dagje strand, een lekkere cocktail aan de boulevard of die avontuurlijke stedentrip dus maar komen!

Inhoud

> Haarfijn in de zon!

> Viviscal Hair Care Set

> Viviscal Densifying Set

> Viviscal Max Growth Set

> Viviscal Max Boost Set

> Viviscal Max Strength Set

> Viviscal Partner Set - 3 Maanden

> Viviscal Partner Set - 1 Maand

> Nieuwsbrief

Haarfijn in de zon!

Onze heerlijke producten van Viviscal zijn niet alleen los te verkrijgen, maar ook in handige voordeelsets. Handig, wanneer je steeds meerdere shampoos, conditioners of supplementen gebruikt, graag een voorraadje aanlegt of voor langere tijd op reis gaat en alles bij de hand wil hebben. We nemen ze pijlsnel met je door.

Viviscal Hair Care Set

Wil je goed voor je haar zorgen dan heb je naast een shampoo ook een conditioner nodig. Met deze set wordt je haar gezonder, vitaler en voller na slechts enkele toepassingen. Deze set bevat: Viviscal Densifying Shampoo, Viviscal Densifying Conditioner.

Viviscal Densifying Set

Met de Viviscal Densifying Set heb je alles in huis voor prachtig haar! Door deze unieke combinatie wordt je haar niet alleen gevoed met veel krachtige ingrediënten, het verbeterd ook de hoofdhuid gezondheid wat de haargroei weer stimuleert. Deze set bevat: Viviscal Densifying Shampoo, Viviscal Densifying Conditioner, Viviscal Densifying Elixir.

Viviscal Max Growth Set

Ga je voor de complete aanpak en wil je voller en gezonder haar vanuit de binnenkant én van buitenaf? Dan is de Viviscal Max Growth Set de oplossing! Deze set bevat: Viviscal Haargroei Supplement 60 st., Viviscal Densifying Shampoo, Viviscal Densifying Conditioner en Viviscal Densifying Elixir.

Viviscal Max Boost Set

Viviscal Max Strength Haargroei Supplementen om het haar van binnenuit te voeden en versterken samen met de ultieme haarversterkende leave in behandeling voor dikker, voller en beter uitziend haar maken deze set perfect om je haar een maximale boost te geven! Deze set bevat: Viviscal Haargroei Supplement 60 st., Viviscal Densifying Elixir.

Viviscal Max Strength Set

Ga je voor de complete aanpak en wil je voller en gezonder haar vanuit de binnenkant én van buitenaf? Dan is de Viviscal Max Strength Set de oplossing! Deze set bevat: Viviscal Haargroei Supplement 60 st., Viviscal Densifying Shampoo, Viviscal Densifying Conditioner.

Viviscal Partner Set - 3 Maanden

Dikker en voller haar voor jezelf is natuurlijk geweldig, maar dat wil je toch ook voor anderen, helemaal als het je partner is. Met deze voordeelset genieten jij en je partner allebei van een volle gezonde haardos, en van elkaar! Deze set bevat: Viviscal Max Strength Haargroei Supplement 180 st., Viviscal Man Haargroei Supplement 180 st.

Viviscal Partner Set - 1 Maand

Dikker en voller haar voor jezelf is natuurlijk geweldig, maar dat wil je toch ook voor anderen, helemaal als het je partner is. Met deze voordeelset genieten jij en je partner allebei van een volle gezonde haardos, en van elkaar! Deze set bevat: Viviscal Max Strength Haargroei Supplement 60 st., Viviscal Man Haargroei Supplement 60 st.Wil je een leuk kapsel dat dun haar dikker kan laten lijken? Probeer dan eens de Wolf Cut. Lees hier verder om meer te weten te komen over deze stijlvolle snit en hoe het de illusie van dikker haar kan creëren. Ook hebben we een perfect haargroeimiddel voor vrouwen voor je.

Nieuwsbrief

Viviscal heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!