Probeer duurzame godinnenvlechten

Ben je op zoek naar een beschermend, duurzaam en chic kapsel? Probeer godinnenvlechten. Deze dikke en zachte vlechten zijn perfect voor een moeiteloze, boho-stijl.

We leggen je in deze blog uit wat godinnenvlechten zijn, geven je tips om ze te onderhouden en manieren om ze te stylen!

Blijf lezen om meer te leren over godinnenvlechten.

Inhoud

> Gemakkelijke styling

> Welk type haar is het beste voor godinnenvlechten?

> Beschadigen godinnenvlechten je haar?

> Hoe lang gaan godinnenvlechten mee?

> Godinnen Vlechtstijlen

> Wolf Cut

> Nieuwsbrief

Gemakkelijke styling

Godinnenvlechten zijn vergelijkbaar met cornrows, maar dikker en zeer dicht bij de hoofdhuid gevlochten. Godinnenvlechten zijn dik en touwachtig, dus ze werken het beste voor lang haar. Omdat ze zo dik zijn, zijn ze gemakkelijker te stylen en te modelleren dan andere dunnere soorten vlechten.

Welk type haar is het beste voor godinnenvlechten?

De meeste haartypes kunnen worden gestyled met godinnenvlechten, maar het kan een uitdaging zijn om deze stijl te bereiken met alleen je natuurlijke haar. Tenzij je lang, van nature golvend haar hebt, moet je extensions toevoegen tijdens het vlechtproces. Haarextensies helpen om een vol en dik uiterlijk te krijgen. Hoeveel haar je nodig hebt, hangt af van hoe dik je je vlechten wilt en hoe dik je natuurlijke haar al is.

Beschadigen godinnenvlechten je haar?

Godinnenvlechten zijn een beschermende stijl, maar ze kunnen je haar beschadigen als ze verkeerd zijn geplaatst of als je haar om te beginnen al ongezond is. Deze stijl is daarom misschien niet het beste als je een gevoelige hoofdhuid hebt. Godinnenvlechten zijn dik en zwaar, wat je hoofdhuid kan belasten. Als je dunne haarlokken hebt, zijn ze misschien ook niet geschikt, omdat het vlechtproces je haar kan afbreken.

Dikke vlechten zijn steviger

Hoe lang gaan godinnenvlechten mee?

Godinnenvlechten kunnen tussen de vier en acht weken mooi blijven. Dit hangt natuurlijk af van hoe goed je voor ze zorgt en hoe goed ze zijn gemodelleerd. Tips voor het onderhouden van godinnenvlechten:

  • Gebruik zijden accessoires: Zelfs beschermende stijlen vereisen extra bescherming. Wikkel je haar voor het slapengaan in een zijden of satijnen sjaal om je haar te beschermen tegen wrijving en je vlechten glad te houden.
  • Gebruik lichte oliën op je hoofdhuid: Met dit kapsel kan je hoofdhuid na een paar weken droog worden. Het gebruik van oliën, zoals jojoba-olie, kan je hoofdhuid helpen verlichten en kalmeren zonder ophoping te veroorzaken. Wanneer je olie op de hoofdhuid aanbrengt, masseer deze dan altijd zachtjes in.
  • Bereid je haar voor: Godinnenvlechten zijn maar zo sterk als hun basis. Zorg ervoor dat je haar volledig is gereinigd en geconditioneerd voordat je het installeert. Vochtinbrengende leave-in-behandelingen zullen ook gunstig zijn voorafgaand aan de installatie.
  • Ga naar een gerenommeerde stylist: Ga naar een stylist die ervaring heeft met het installeren van godinnenvlechten. Een ervaren vlechter kan je vertellen welke lengte en dikte het beste is voor je natuurlijke haar.
  • Blijf op de hoogte van je haarvoeding: Een goede voeding is van vitaal belang voor een gezonde haargroei. Krijg je dagelijkse vitamines en mineralen met Viviscal Haargroeisupplementen! Het is klinisch bewezen dat ze dunner wordend haar voeden en bestaande haargroei bevorderen.

Godinnen Vlechtstijlen

  • Opsteekkapsels voor godinnenvlechten: Als je je vlechten uit je gezicht wilt houden maar toch gestileerd wilt zijn, zijn godinnenvlechten in een paardenstaart een chique en gemakkelijke keuze. Je kunt je godinnenvlechten ook in een topknot of twee space buns wikkelen voor een schattige, onderhoudsarme stijl.
  • Godinnenvlechten met kleuren: Het toevoegen van verschillende kleuren synthetisch haar is een leuke manier om een pittig vleugje aan je vlechten toe te voegen, terwijl je je natuurlijke haar gezond houdt.
  • Godinnenvlechten met krullen: Gebruik gekrulde extensions en laat de uiteinden ongevlochten voor een moeiteloze, bohemien look. Of, wanneer je de vlechten installeert, verwijder wat haren om wat ranken rond je vlechten toe te voegen.

Wolf Cut

En dan nog even dit: Wil je een leuk kapsel dat dun haar dikker kan laten lijken? Probeer dan eens de Wolf Cut. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze stijlvolle snit en hoe het de illusie van dikker haar kan creëren. Ook hebben we een perfect haargroeimiddel voor vrouwen voor je.

Nieuwsbrief

Viviscal heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!