Maak je haar dikker met de Wolf Cut

Wil je een leuk kapsel dat dun haar dikker kan laten lijken? Probeer dan eens de Wolf Cut. Een Wolf Cut is een subtiele combinatie van een mul en een shag. 

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze stijlvolle snit en hoe het de illusie van dikker haar kan creëren.

Ook hebben we een perfect haargroeimiddel voor vrouwen voor je.

Inhoud

> Wat is het geheim van een Wolf Cut?

> Hoe krijg je een Wolf Cut?

> Is een Wolf Cut makkelijk te onderhouden?

> Welke kapsels zijn het beste voor dun haar?

Wat is het geheim van een Wolf Cut?

Een wolf cut is een subtiele combinatie van een mul en een shag. Het heeft gezichtskaders en schokkerige texturen zoals een shag, met kortere lagen bovenop en lengte aan de achterkant als een mul. Het heeft ook typisch een pony in gordijnstijl. Dit edgy, rockster-achtige kapsel begon in Zuid-Korea en kreeg zijn naam vanwege zijn wilde textuur.

Heb je dik haar nodig om een ​​wolf te laten knippen? Gelukkig niet. Het is een flatterend kapsel voor veel haartypes, inclusief fijn haar. Dit is de reden waarom de wolvensnit dun haar er dikker uit laat zien:

 1. De Wolf Cut voegt volume en body toe De wolvensnede heeft diepte en dimensie door de woelige golven en piekerige lagen. Hierdoor kan je haar er dikker en volumineuzer uitzien. De wolf-snit combineert korte lagen bovenop met langere lagen naarmate je verder naar beneden op je hoofdhuid gaat. Dit creëert de illusie van meer haar op je hoofd.

 2. De Wolf Cut laat je kroon voller lijken. Door het haar naar de voorkant van je gezicht te brengen, ziet je haar er dikker uit en kan het helpen om dunheid te verbergen. De gordijnpony die het gezicht omlijst in de wolvensnit kan helpen om je haarlijn voller te laten lijken. Viviscal kan je daarbij helpen. Verderop vertellen we hoe dit op de gemakkelijkste manier online kunt kopen.

Hoe krijg je een Wolf Cut?

De wolvensnit is geen knipbeurt die je zonder hulp van buitenaf zou moeten proberen. Het vereist verschillende laagtechnieken en kennis over het knippen van een gordijnpony. Bezoek dus altijd een professional. Breng foto's mee en wees zo specifiek mogelijk met je haarstylist.

Gelukkig is de wolfsnit uiterst veelzijdig. Het kan lang, kort, gekruld, gewaagd of subtiel zijn. Als je wilt dat het kapsel subtiel is, vraag dan om een ​​lang gelaagde wolvensnit met een langere gordijnpony. Probeer een korte wolfsnit met een stompe pony voor een meer dramatische look.

Viviscal en het juiste kapsel verdikken je look

Is een Wolf Cut makkelijk te onderhouden?

De eerste snede krijgen is het lastigste deel van een wolvensnede, maar het is gemakkelijk te onderhouden. Omdat dit kapsel gelaagd is, groeit het mooi uit en heeft het niet veel onderhoud nodig. Trim wel regelmatig -ongeveer elke drie tot vier maanden- je punten en gordijnpony om ze gezond te houden.

 1. Dikker maken met Shampoo + Conditioner: Het gebruik van een verdikkende shampoo en conditioner zal helpen om volume aan je nieuwe snit toe te voegen. Viviscal Gorgeous Growth Densifying (haarverdikkende) Shampoo en Conditioner reinigt zachtjes en conditioneert licht met Ana:Tel™-complex en belangrijke voedingsstoffen zoals biotine, keratine en zink, waardoor het haar er natuurlijk dikker en voller uitziet.

 2. Föhnen: Het föhnen van je haar zorgt voor extra volume, vooral bij de wortels. Wacht tot je haar vochtig is. Neem een ​​ronde borstel en draai deze terwijl je je haar in secties föhnt om een ​​subtiele krul te krijgen. Werk af door te föhnen met je hoofd ondersteboven om het volume op je kruin te vergroten.

 3. Krul: Deze stap is specifiek voor mensen met steil haar. Krul na het föhnen je lagen om grote, losse golven te creëren.

 4. Volume: Maak de look af door volume aan je haar toe te voegen. Spray een volumespray of haarlak door je haar en gebruik je handen om het product door te werken.

Welke kapsels zijn het beste voor dun haar?

Wil je overstappen naar ander haar? Lees dan hier wat je moet doen! Als je dun haar hebt, maar niet zo geïnteresseerd bent in de wolvensnit, zijn hier enkele andere opties om te proberen voor een dikker uiterlijk:

 • Korte, stompe bob
 • Gelaagde lob
 • Asymmetrische snit
 • Gezichtskaderlagen of pony
 • Pixie-cut