Beste kapsels voor elk gezicht

Om het meest flatterende kapsel voor jou te vinden, is het belangrijk om de vorm van je gezicht te kennen. Deze eenvoudige gids kan je helpen bij het vinden van de juiste snit om je gezichtsvorm perfect aan te vullen.

Kapsels voor ronde gezichten

Ronde gezichtsvormen zijn vaak even breed als lang, met vollere wangen. De meest flatterende kapsels voor ronde gezichten geven definitie aan het gezicht. Als je een rond gezicht hebt, vermijd stijlen die meer volheid aan de zijkanten van je gezicht toevoegen. Voor elke stijl die extra voeding en dikker haar nodig heeft, voeg Viviscal Hair Growth Supplementen toe aan je dagelijkse routine. Twee per dag bevorderen dikkere, gezonder uitziende haargroei in slechts drie maanden. 

Lang haar ziet er ook altijd goed uit op een rond gezicht omdat het de illusie van lengte in het gezicht creëert. Lang, steil haar is vooral flatterend voor ronde gezichtsvormen. Maar als je lange haar van nature golvend of krullend is, knip dan in lagen om het haar beweging te geven en te voorkomen dat het er te vol uitziet. Laat een paar centimeter of meer onder je kin vallen. De meest flatterende kapsels voor ronde gezichten geven definitie aan het gezicht. Als je een rond gezicht hebt, vermijd stijlen die meer volheid aan de zijkanten van je gezicht toevoegen.

rond gezicht Kapsels voor lange gezichten

Lange gezichten zijn rechthoekig en langer dan ze breed zijn. De meest flatterende kapsels voor lange gezichten zijn de kapsels die breedte toevoegen aan het middengezicht. Dat helpt om het uiterlijk van lengte te compenseren.

Een schouderlengte kapsel met zijdelings geveegde pony is het meest flatterende kapsel voor een lange gezichtsvorm. Het toevoegen van golven of krullen voegt ook breedte toe aan deze gezichtsvorm. Krul je haar zodat het breedste deel van de krul je jukbeenderen raakt. Dit zal helpen om de illusie van een breder gezicht te creëren.

lang gezicht Kapsels voor ovale gezichten

Ovale gezichten zijn ook langer dan ze breed zijn, maar met een kaaklijn die slechts iets smaller is dan de breedte van het voorhoofd bij de haarlijn. Als je een ovale gezichtsvorm hebt, heb je geluk! Een ovaal gezicht is een van de meest veelzijdige gezichtsvormen. Het enige dat je met ovale gezichten moet proberen is om haar te vermijden dat plat of slap ligt, waardoor een ovaal gezicht langer kan lijken.

Als je op zoek bent naar een kortere weg, probeer dan een geschoren kapsel dat in de nek van de nek valt met lange, schokkerige lagen en diagonale pony. Dit geeft een jeugdige lift aan je ovale gezicht.

Voor een middellange coupe, probeer een slanke bob die iets krult op de kaaklijn. Dit is een goede look voor ovale gezichtsvormen, omdat het bolvormige silhouet de illusie van een voller gezicht creëert. Probeer een stompe bob die onder de kaak valt met gezichtskaderlagen en een middelste gedeelte.

Voor langer haar met een ovaal gezicht, ga voor een strandachtige golven met lange lagen die zwaarder op de schouders vallen.

ovaalvormig gezicht Kapsels voor hartvormige gezichten

Als je een hartvormig gezicht hebt, breder op het voorhoofd met een smalle kin, probeer je haar dan te stylen met een lange, stevige pony. Zachte, zijdelings geveegde pony accentueert je ogen en trekt de focus naar het vollere deel van je gezicht, waardoor een smallere kin wordt gecompenseerd. Een diep zijdeel legt ook de nadruk op je jukbeenderen en helpt je gezicht te openen.

Een geweldige korte stijl die werkt met een hartvormig gezicht is de moderne tapse pony. Een ietwat oogbedekkende pony verlengt visueel een breder gezicht of voorhoofd. Vraag om korte, gemengde lagen en bijgesneden zijkanten die iets langer worden tot aan de nek.

Voor medium stijlen, probeer de flirterige flip met een neklengte met gelaagde, geschoren coupe die beginnen bij de jukbeenderen en zijpony. Deze stijl flatteert hartvormen door getextureerde lagen toe te voegen aan de uiteinden die weg van het gezicht wijzen, waardoor een kleinere kin in balans wordt gebracht.

Voor een langere stijl, vraag je stylist om lange, gezichtskaderlagen met geschoren uiteinden. Deze coupe is ideaal voor hartvormige gezichten omdat het middelste deel het voorhoofd smaller maakt. De zachte golven vullen ook een hoekige kin aan en balanceren deze.

hartvormig gezicht Kapsels voor vierkante gezichten

Een vierkant gezicht heeft een vierkante kaaklijn, met jukbeenderen, voorhoofd en kaak die ongeveer even breed zijn. Een vierkant gezicht is over het algemeen zo lang als het breed is, of enigszins rechthoekig.

Met een vierkante gezichtsvorm, streef naar sneden en looks die de hoeken van je gezicht verzachten. Probeer overvloeiende lagen en houd het haar dicht bij je gezicht om een ​​sterkere kaaklijn te verzachten. Te korte lagen kunnen een vierkant gezicht platter of breder doen lijken.

Als je op zoek bent naar een kort kapsel voor een vierkant gezicht, probeer dan het gelaagde kapsel. Deze afgeronde stijl met zijwaarts geveegde lagen helpt scherpe hoeken te verzachten. Probeer een korte bob met lange lagen die iets onder de nek valt.

Probeer een moderne coupe voor halflang haar voor een vierkant gezicht. Vraag om een kapsel op schouderlengte met kortere lagen aan de voorkant. De gelaagde golven helpen een sterkere kaak te verzachten.

Voor een langer kapsel ga je voor gevederde pony. Dit is een zware, gelaagde pony die overgaat in langere golvende lagen, creëert een ovaalachtig kader rond het gezicht om een ​​vierkante kaaklijn te verzachten. Vraag om lange, gemengde lagen en een volle pony die aan elke kant in jukbeenlengte afsteken.

vierkant gezicht Styling Tips voor alle gezichtsvormen

We houden van deze kapsels voor elke gezichtsvormen, maar vergeet niet dat er eigenlijk niet echt regels zijn. Als je erop uit bent om een ​​knipbeurt te proberen die meestal niet als vleiend voor je gezichtsvorm wordt beschouwd, laat dat je dan niet stoppen! Experimenteer en heb plezier met je kapsels. Welk kapsel je ook kiest, als je van je haar houdt met zelfvertrouwen, zul je altijd voor omgedraaide hoofden zorgen!

Sterk, gezond uitziend haar is een aanvulling op elk kapsel! Het maakt niet uit welk kapsel je kiest voor je gezichtsvorm, breng het naar het volgende niveau met dagelijkse Viviscal haargroei supplementen, die dunner wordend haar voeden en een gezonde haargroei bevorderen.