Wat is de beste olie voor haargroei?

Ben je op zoek naar een goede haarolie die de haargroei bevordert?

Bijvoorbeeld omdat je last hebt van overmatig haaruitval, dunner wordend haar of gespleten haarpunten?

Gelukkig bestaan er tal van natuurlijke oliën die je haar voeden en versterken. Mat wat is de beste olie voor haargroei?

Je leest het in dit artikel!

Inhoud

> Natuurlijke oliën voor haargroei

> Gebruik rozemarijn olie tegen haaruitval

> Dit is de beste olie voor haargroei

> Verzorgingsproducten met olie om haar te laten groeien

> Olie voor hoofdhuid en haargroei

Natuurlijke oliën voor haargroei

Wist je dat veel natuurlijke oliën geschikt zijn om je haargroei te stimuleren? Denk bijvoorbeeld aan argan olie, kokosolie, castorolie, avocado-olie, druivenpit olie, rozemarijn olie, lavendel olie of sesamolie. Deze oliën bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waardoor ze totaal niet schadelijk zijn voor je haar. Deze oliën bevatten veel vitaminen en mineralen die zorgen voor een natuurlijke en gezonde haargroei. Zo voedt argan olie je haar op een natuurlijke manier en worden de haarzakjes versterkt. Kokosolie is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en vitamine E. Daardoor is kokosolie goed voor de haargroei en gaat het haaruitval tegen. Castorolie bevat op zijn beurt veel vetzuren waardoor je haar stevig en gezond blijft. Tot slot bevat avocado-olie onder andere kalium, magnesium en vitamine E en vitamine B5.

Het effect? Dat is dat je haar niet droog en pluizig wordt, maar mooi glanzend en glad. Meer tips over olie voor haargroei? Lees snel verder.

Gebruik rozemarijn olie tegen haaruitval

Heb je last van (overmatig) haaruitval? Dan zijn er een aantal essentiële oliën die je kunt gebruiken om haaruitval te beperken. Eén van de meest bekende oliën tegen haaruitval is rozemarijn olie. Ook lavendelolie of kokosolie is geschikt als je last hebt van haaruitval. Maar hoe gebruik je rozemarijn olie? Neem een aantal druppels rozemarijn olie en meng het met bijvoorbeeld jojoba-olie. Masseer deze substantie vervolgens in op je hoofdhuid en was daarna je haren grondig met shampoo en conditioner. Tip: breng de olie eerst aan op je arm om te zien of je eventueel allergisch bent.

Dit is de beste olie voor haargroei

Wil je je haargroei stimuleren met olie? En ben je op zoek naar de beste olie voor haargroei? In alle producten van Viviscal worden diverse natuurlijke oliën verwerkt. Eén van de beste oliën voor haargroei is gom-olie. Diverse gom-oliën (Canarium Luzonicum-gom-olie en Glabrescens gom-olie) passen we toe in onze shampoo voor mannen. Deze gom-olie is een plantaardig bindmiddel en wordt gebruikt als verdikker. In de Viviscal Man Fortifying Shampoo wordt deze olie gebruikt waardoor de shampoo haarverdikkend werkt. Dus wil je als man je haargroei stimuleren met olie? Geef de producten van Viviscal zeker eens een kans.

Ook in de Viviscal haarverzorgingsproducten voor vrouwen worden diverse oliën gebruikt die de haargroei stimuleren. Volgens onze gepatenteerde formule zijn dit de beste oliën voor haargroei: Cinnamomum Camphora (Kamfer) Schorsolie, Lavandula Hybrida Olie , Myristica Fragrans (Nootmuskaat) Kernelolie, Pogostemon Cablin (Patchouli) Olie, Kaliumsorbaat, Biotine, Coriandrum Sativum (Koriander) Zaadolie, Eucalyptus Globulus Bloemolie en Litsea Cubeba Fruitolie.

Verzorgingsproducten met olie om haar te laten groeien

Droom je van vol, sterk en gezond haar? Die droom kun jij in vervulling laten gaan. Hoe? Het geheim is om er een gezonde levensstijl op na te laten én de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. En dan het liefste verzorgingsproducten met olie om het haar te laten groeien. Viviscal biedt haarverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, speciaal voor vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of overmatig haaruitval:

Voor vrouwen

Voor mannen

Olie voor hoofdhuid en haargroei

Zoek je haarverzorgingsproducten met olie om haar te laten groeien? En wil je tegelijkertijd je hoofdhuid goed verzorgen? Dan is stap #1 om je hoofdhuid regelmatig te masseren. Daarnaast kun je inderdaad een verzorgingsproduct met olie gebruiken. En dan het liefste een haarverzorgingsproduct met een natuurlijke olie uiteraard. Een olie voor hoofdhuid én haargroei dus. Bovendien is het goed om je haren niet te vaak te wassen en het te wassen met lauwwarm water. Zo zul je zien dat je hoofdhuid en het volume van je haar alleen maar verbetert. Ander voordeel is dat je minder snel je haar weer opnieuw hoeft te wassen.

Wil je het effect van de haarproducten van Viviscal zelf ervaren? Bekijk het aanbod op onze site en plaats jouw bestelling online. Voor 10:00 uur besteld = vandaag in huis. Probeer en ervaar het verschil!